We help make your
vision tangible

Fontos információk

Kukorica 15.80 din/kg


Hirek és aktualitások

más hírek

27.08.2018.

OKTÓBER VÉGÉTŐL BŐVÜL TÁROLÓ KAPACITÁSUNK VALAMINT BEFEJEZŐDIK A REPCEOLAJ GYÁRTÓ ÜZEM ÉPITÉSE

A 167 millió dináros befektetés kivitelezése a terv szerint halad, a munkálatok befejezése október végére várható. Az új silók és a repceolajat gyártó üzem kiépítésével bővül tevékenységünk a zentai Zadružni utca 1-es szám alatt.   Emlékeztető. A szükséges pénzeszközöket a Prosperitati alapítvány biztosította, a kivitelezéssel pedig az Agrokons kft van megbízva.  

Részletek

27.08.2018.

ÚJ BENZINKÚT MEGNYITÁSA ZENTÁN, SZEPTEMBER 15-ÉIG

A Seb-Agrar Petrol szeptember 15-éig tovább növeli tevékenységét, egy újabb benzinkút megnyitásával, ezúttal Zentán a Karađorđeva utca BB. alatt. Ezentúl Zentán is elérhetőek lesznek minőségi üzemanyagaink, melyeket a legkedvezőbb feltételek mellett vásárolhatnak meg termelőink.  

Részletek

27.08.2018.

ÚJ GABONAFELVÁSÁRLÓ PACSÉRON

Új gabonafelvásárló helyet nyitottunk Pacséron, ahová minden termelőt szeretettel várunk.Felvásárló helyünket megtalálják a Pacsér, Borisa Kidrića BB, cimen Partnereinknek igyekszünk a legjobb feltételekt biztosítani.

Részletek

27.08.2018.

A KÖVETKEZŐ ÉVTŐL TOVÁBB BŐVITJÜK TÁROLÓ KAPACITÁSUNKAT VALAMINT ÚJABB FELVÁSÁRÓ HELYEL FOGUNK BŐVÜLNI

Értesitjük önöket hogy a kanizsai malom megvásárlásával a következő évtől tovább bővitjük tároló kapacitásunkat, valamint  felvásárló helyeink számát.

Részletek

27.08.2018.

TANKOLJANAK ÜZEMANYAGOT A NIS ÉS A GAZPROM TÖLTŐÁLLOMÁSAIN A SEB-AGRAR KÁRTYÁKKAL

Amennyiben  Seb-Agrar kártya tulajdonosa, kedvezményesen és halasztott fizetésre vásárolhat a NIS és a GAZPROM töltőállomásain. A feltételekről érdeklődjön székhelyünkön.

Részletek

12.01.2018.

PROSPERITATI

A PROSPERITATI ÁLTAL KIADOTT FELHIVÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMACIÓK Lista a településekröl, ahol megtudjuk oldani a termelők integrálodását:  Óbecse, Ada (Törökfalu, Mohol), Verbász, Zenta (Tornyos, Felsőhegy, Kevi, Buránysor), Zombor (Telecska, Nemesmiletics, Kerény, Csonoplya, Apatin), Szenttamás ,Temerin ,Kúla ,Csantavér ,Magyarkanizsa ,Topolya ,Törökbecse ,Csóka , Törökkanizsa• ,Bánátnagyfalu ,Basahid, Töröktopolya, Torontálvásárhely, Ürményháza ,Nyékinca  ,Herkóca, Platicsevo, Kispiac, Szabadka, Békova, Orom. Magyarittabé, Szilágy, Doroszló, Gombos, Bácskertes, Padé Értesitjük a termelőket, hogy ebben a pillanatban csak az a feladatuk, hogy a megadott email cimre es telefonszámra jelentsék SZÁNDÉKUKAT. Miután a Prosperitati Alapitvány kijön a pályázati felhivással, pontos adatokkal, feltételekkel, akkor előadas formájában, és online is tájékoztatjuk Önöket.,felkeressük a fent felsorolt települesek valamennyiét és elmagyarázunk mindent, informáljuk Önöket. NAGYON FONTOS,HOGY MEGÉRTSÉK: EZ CSAK EGY FELHIVÁS. AMIKOR PONTOS FELTÉLEK LESZNEK, AKKOR FOG TÖRTÉNNI A SZERZŐDÉS ALÁIRÁSA . AMI MÉG NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ: NINCS KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM, TEHÁT MINDEN TERMELŐNEK, AKI SZERETNE PÁLYÁZNI ES INTEGRALÓDNI, LEHETŐSÉGE LESZ RÁ.

Részletek
Top
agroferticrop
agrounik
delta_agrar
pioneer
gebi
lgmin
mkgroup
ragt
tepkos
institutzp
borealis
lat
evolucija
komercservis
lgseeds
nsseme
rwa
syngenta
adama
adm
agrimax
agroglobe
dekalb
deltaagrar
euralis
farmkomerc
galax